miercuri, 21 iunie 2017

FĂRĂ LIMITE. AȘA-I MAI SĂNĂTOS

Nocamels.com
Totul este posibil. Atât în viață, cât și după sau înainte de ea.
De fapt ... Ce este viața?  Iată o întrebare ciudată. Iar răspunsul la aceasta este atât de profund, atât de adânc, încât nu iese la iveală decât atunci când suntem în stare să ne interiorizăm atât de mult încât să ne pierdem în noi și să plutim... și să ne adâncim... și să îl aflăm...

Este posibil să se întâmple ceva și mai mult decât ceea ce trăiești, atât pe plan negativ cât și pe plan pozitiv.
Când dai de greu, să nu spui niciodată că mai rău de atât nu se poate. Ar fi bine să înțelegi că răul nu are limite și că nu e bine să îl provoci, să primești palmă după palmă pentru a vedea de cât rău este în stare...răul.
Mai bine roagă-te și iubește. Prin acestea te vei întoarce spre fericirea care, de fapt, ți-a stat mereu alături.  Atâta tot, că tu erai întprs cu spatele la ea.

Iar atunci când îmbrățișezi fericirea, să nu mai spui nici măcar în glumă că mai bine de atât nu se poate. Ba să știi că se poate. Ia întreabă-ți tu  sufletul despre hotarele fericirii. Exista ele, oare? Cu siguranță răspunsul este nu. Fericirea nu este altceva decât un efect al iubirii. Și, după cum bine știi, aceasta este nemărginită. Întotdeauna este loc de mult mai mult bine, de mult mai multă fericire.
Totul poate fi dus la superlativ, deși noi părem mici. Trebuie doar să ne descoperim măreția...

Nu exista limite - nici pe de o parte, nici pe de alta. Acele bariere sunt doar în imaginația noastră. Proiecția artificială a minții noastre. Ce este mintea? Tot un artificiu. De ce artificiu? Pentru că este atât de umană! Există atâta timp cât există și corpul nostru. Când acesta nu mai funcționează, dispare și mintea... ca prin minune.
Și cu ce rămânem noi? Ei bine, cu ceea ce suntem. Suflet. Și suntem atât de mari, încât nu avem limite. Suntem peste tot, suntem pretutindeni!

2 comentarii:

  1. Incredibil de adevarat , acum dau seama dupa atitea anii curse prin degetele mele,ca ,nu exista in viata limite,nici bariere ,numai ginduri negative si astfel uitam sa iubim, ba mai mult, sa pretuim fericirea!!! Andreea draga, esti o fiita nemaipomenita si de o gingasie fara pereche !! Multumesc de aceste clipe minunate ce ne oferi prin scrisul tau .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur că nu există obstacole în calea visurilor noastre și în fața sentimentelor adevărate, pure, sincere. Totul este creat doar de mintea umană. Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și mă bucur că vă ajunge în suflet ceea ce scriu!

      Ștergere