joi, 7 decembrie 2017

RĂMÂI CU TINE


Avem în noi puteri nebănuite. Viața nu este una ușoară,  așa că fii mândru de tine ori de câte ori începi o noua zi și o sfârșești cu bine, seara, căci ești un învingător!
Cel mai bun exercițiu ar fi ca, înainte de culcare, după rugăciuni, să meditezi la ziua ce a trecut. Cu bune, cu greutăți și cu alergătură în stânga și în dreapta, atâta timp cât ești un om bun, nu cred că nu găsești nici un motiv care să iți bucure sufletul și sa te facă sa iți dorești mai mult și mai mult de la tine.
Nu te mulțumi niciodată cu puțin. Meriți totul și deții toate mijloacele necesare pentru a obține ceea ce îți dorești. Pastreaza-ti credința și nu te lasa niciodată. Vizualizează cu ochii minții cum ai reacționa,  cât de bucuros ai fi și cum s-ar îmbunătăți viața ta dacă ai ajunge sa iți îndeplinești visul. 
Expresia de "se putea și mai rau" înlocuiește-o cu "va fi mult mai bine, din ce în ce mai bine". 
Este cazul să te ridici, sa țintești cât de sus se poate și, cu încredere și cu bucurie, să te apropii din ce în ce mai mult de ceea ce te împlinește și te face să zâmbești. 
Nu renunța la iubire, ai grijă de sănătatea ta, aspiră la tot ceea ce e mai bun și mai frumos în viață și crede în tine și în Dumnezeu,  pentru că împreună sunteți cea mai completă echipă care ar putea să existe. 
Ori de câte ori ești tentat să te pierzi, adu-ti aminte ca nu ești singur și că ceea ce se întâmplă are un sens, chiar dacă acum ți se pare că nu exista; fii sigur că îl vei înțelege, atunci când lecția va fi parcursă, iar tu vei fi pregătit sa asimilezi ceva din ea.
Vei putea să iubești din nou, vei fi capabil să te ridici, să te vindeci și să îți continui drumul.
Orice ai face, nu te pierde. Rămâi conștient, rămâi cu tine. Simte-te bine cu tine, iubeste-te și oferă iubire. 

Sursa foto: http://www.wallcoo.net/paint/The_Fantasy_World_of_Josephine_Wall_2/kb_Wall_Josephine-The_Dryad_and_the_Tree_Spirit.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu