duminică, 24 decembrie 2017

VĂ DORESC...

Să aveți familia unită și să nu vă despărțiți niciodată, orice s-ar întâmpla;

Să vă bucurați de clipele petrecute împreună, cu sufletul deschis spre iubire, să primiți iubire și să o oferiți necondiționat;

Să vă păstrați puritatea în privire și să nu cedați în fața necazurilor. Ele sunt piedici în calea drumului lin, însă acceptați și varianta că poate a fost alegerea voastră să îl faceți ceva mai dificil. Prin urmare, tot voi sunteți cei care îl puteți netezi. Începeți prin a crede asta. Puterea cu care sunteți înzestrați este imensă și așteaptă să credeți în ea!

Să puteți fi blânzi, darnici și preocupați de semeni și în continuare, pentru că acestea sunt trăsături care ne definesc ca oameni și ne ridică deasupra celorlalte ființe.

Să fiți înțelepți, să fiți sănătoși și mereu îndrăgostiți de viață! 

Să nu uitați că nimeni nu este singur și că am fost creați pentru a funcționa împreună, căci suntem o singură unitate. Prin urmare, câștigați sunt cei care acționează în nume colectiv și nu doar pentru sine, iar timpul va arăta valoarea fiecăruia...

Să aveți înțelepciunea de a va bucura de ceea ce aveți la timp, și nu după ce pierdeți. Prin urmare, sa va dea Dumnezeu multa înțelepciune și minte deschisă!

Din suflet vă doresc să aveți parte de un Crăciun Fericit! Ştim deja că principalul motiv al acestei sărbători este nașterea lui Iisus. Restul sunt doar accesorii!

Vă doresc ca timpul - alert, de altfel, și parcă tot mai puțin - să vi-l petreceți cu oameni dragi, de calitate. SĂRBĂTORI MINUNATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu